Winkelmandje

0 Item(s) - Totaal: € 0,00
Inhoud Kassa
 • Gratis verzending vanaf 35,-
  kleding, accessoires & onderdelen

 • 3 Vestigingen
  dus snelle levering
 • Veilig en vertrouwd
  Niet goed = geld terug
 • Contact: 010-2490074
  webshop@vankortenhof.nl

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen. Meld je aan voor de Van Kortenhof nieuwsbrief.
Volg ons ook op: 

BETAAL PER MAAND

Met het Van Kortenhof "betaal uw fiets per maand plan" is heerlijk fietsen voor iedereen mogelijk. U kiest de fiets die bij u past, eventueel inclusief de accessoires en fietsverzekering en u rekent de (elektrische) fiets in een aantal maandtermijnen af.

Het Van Kortenhof "betaal uw fiets per maand plan" is er speciaal voor u, met heldere voorwaarden en geen verrassingen achteraf. Voor een vast bedrag per maand is het dť manier om zorgeloos te rijden.

De volgende kosten voor het gebruik van de fiets kunnen onderdeel uitmaken van het maandtarief:
 • Aankoopwaarde;
 • Accessoires;
 • Afleverkosten;
 • Fietsverzekering voor diefstal, schade en pechhulp in binnen- en buitenland
 • Kosten van reparatie en regulier onderhoud;

Het "betaal uw fiets per maand plan" geldt op alle fietsen, u bepaald zelf  het maandbedrag dat u kunt missen en dus de termijnen en u profiteert gewoon van onze aanbiedingen! En vanaf het moment dat u de fiets bij ons afhaalt, bent u direct eigenaar!
Of u nu een fiets van Ä750,- wenst, of de nieuwste Koga E-nova van Ä 3299,-. Alles is mogelijk.

Hoe gaat het in z'n werk

De verkopers van Van Kortenhof helpen u met het maken van de juiste fietskeuze. U kiest eventueel aanvullende accessoires, de fietsverzekering en overige aanverwante artikelen.

Samen met hen vult u het aanvraagformulier van het "Betaal uw fiets per maand plan" in. U kiest zelf de door u gewenste termijnen (12, 24, 36, 48 of 60)  en daarmee dus de hoogte van het maandbedrag. 
Van Kortenhof verstuurd de aanvraag en binnen 1 werkdag hoort u of de aanvraag is goedgekeurd. U levert nog wat aanvullende informatie aan en binnen 14 dagen fietst u op de fiets van u keuze!

Iedere maand wordt het maandbedrag van uw rekening geincasseerd en zo betaalt u de nieuwe fiets af en kunt u heerlijk fietsen tegen een zachte prijs!

Kom langs in onze vestigingen Maassluis of Vlaardingen Holy. We helpen u graag met het uitzoeken van de juiste fiets!


Partners 

Om u een compleet pakket aan te bieden, werkt Van Kortenhof samen met betrouwbare partners. Enra is de perfecte partner voor de kwaliteitsverzekering en zorgt voor pechhulp onderweg. VDM Finance verzorgt het betaalplan. Zij zijn al meer dan 40 jaar specialist in consumentenkrediet en richten zich al jaren op het aanbieden van financiŽle diensten aan consumenten, retailers en automotive bedrijven.