Winkelmandje

0 Item(s) - Totaal: € 0,00
Inhoud Kassa
 • Gratis verzending vanaf 35,-
  kleding, accessoires & onderdelen

 • 3 Vestigingen
  dus snelle levering
 • Veilig en vertrouwd
  Niet goed = geld terug
 • Contact: 010-2490074
  webshop@vankortenhof.nl

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen. Meld je aan voor de Van Kortenhof nieuwsbrief.
Volg ons ook op: 

INFO-AVOND FIETSLEASE

Nadat de regels voor de 'fiets-van-de-zaak' de afgelopen jaren flink strenger zijn geworden, voert het kabinet nu een versoepeling door om mensen op de fiets te krijgen. Per 1 januari 2020 betalen fietsers die via fietslease een fiets ter beschikking krijgen via hun werk, jaarlijks slechts 7% bijtelling.

Maar is dit voor uw bedrijf de beste keuze? Of is een andere vorm van de 'fiets-van-de-zaak'  voor u of uw medewerkers veel interessanter? Wij leggen het u graag uit tijdens een speciale informatie-avond op 12 november bij Van Kortenhof Maassluis.
Samen met de belastingadviseurs van Ruitenburg Accountants en de specialisten van Frieslandlease informeren wij u over alle ins- en outs van de "fiets-van-de-zaak" en de mogelijkheden van fietslease.

Naast alle fiscale voordelen, wil je als werkgever de collega's ook zo vitaal mogelijk houden. Alle reden om fietsen te stimuleren. Ze trappen zichzelf niet alleen gezonder, maar dragen ook bij aan een schonere stad en een beter milieu. Met een (lease) fiets van de zaak geef je je werknemers alvaste en duwtje in de rug.  

Tevens introduceren we een nieuwe, maar interessante transportcategorie: Smart Urban Mobility. Een nieuwe vorm van bedrijfsvervoer waar u tot 36% extra investeringsaftrek op kunt krijgen!
 
Deze informatieavond op 12 november a.s. is speciaal voor directeuren, eigenaren en HR-professionals van alle bedrijven in de regio. Of u nu 1 of 1000 medewerkers heeft. Iedereen is van harte welkom. Aanmelden kan via deze link. of bel 0105911440. Vanaf 19.15 uur is de ontvangst bij Van Kortenhof Maassluis aan de Heldringstraat 101 en om 19.30 uur start de presentatie. 

Graag tot dan!