Winkelmandje

0 Item(s) - Totaal: € 0,00
Inhoud Kassa
 • Gratis verzending vanaf 35,-
  kleding, accessoires & onderdelen

 • 3 Vestigingen
  dus snelle levering
 • Veilig en vertrouwd
  Niet goed = geld terug
 • Contact: 010-2490074
  webshop@vankortenhof.nl

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen. Meld je aan voor de Van Kortenhof nieuwsbrief.
Volg ons ook op: 

03-10-2019

12 november info avond fietslease

Nadat de regels voor de 'fiets-van-de-zaak' de afgelopen jaren flink strenger zijn geworden, voert het kabinet nu een versoepeling door om mensen op de fiets te krijgen. Per 1 januari 2020 betalen fietsers die via fietslease een fiets ter beschikking krijgen via hun werk, jaarlijks slechts 7% bijtelling.

Maar is dit voor uw bedrijf de beste keuze? Of is een andere vorm van de 'fiets-van-de-zaak'  voor u of uw medewerkers veel interessanter? Wij leggen het u graag uit tijdens een speciale informatie-avond op 12 november bij Van Kortenhof Maassluis.
Samen met de belastingadviseurs van Ruitenburg Accountants en de specialisten van Frieslandlease informeren wij u over alle ins- en outs van de "fiets-van-de-zaak" en de mogelijkheden van fietslease.

Naast alle fiscale voordelen, wil je als werkgever de collega's ook zo vitaal mogelijk houden. Alle reden om fietsen te stimuleren. Ze trappen zichzelf niet alleen gezonder, maar dragen ook bij aan een schonere stad en een beter milieu. Met een (lease) fiets van de zaak geef je je werknemers alvaste en duwtje in de rug.  

Tevens introduceren we een nieuwe, maar interessante transportcategorie: Smart Urban Mobility. Een nieuwe vorm van bedrijfsvervoer waar u tot 36% extra investeringsaftrek op kunt krijgen!
 
Deze informatieavond op 12 november a.s. is speciaal voor directeuren, eigenaren en HR-professionals van alle bedrijven in de regio. Of u nu 1 of 1000 medewerkers heeft. Iedereen is van harte welkom. Aanmelden kan via deze link. of bel 0105911440. Vanaf 19.15 uur is de ontvangst bij Van Kortenhof Maassluis aan de Heldringstraat 101 en om 19.30 uur start de presentatie. 

Graag tot dan!

23-05-2019

Fietsen, lunchen en genieten? Boek dan nu de Vlietzicht Bike Tour!

Samen met restaurant Vlietzicht hebben we de handen ineen geslagen en een fantastisch arrangement samengesteld waarmee je echt een dagje uit bent. Want wat is er nou leuker dan het prachtige groene gebied tussen de steden Rotterdam en Den Haag op een e-bike te ontdekken en ook nog eens heerlijk te lunchen onderweg?

De Bike Tour start bij Van Kortenhof Maassluis, waar men wordt ontvangen met een lekker kopje koffie of thee. Daar staat een e-bike klaar met wat versnaperingen voor onderweg. Dan op pad om een volledig uitgestippelde route te fietsen door het polderlandschap, langs de vlieten en door de gezellige oer-Hollandse dorpen. Uiteraard wordt ook aan de inwendige mens gedacht. De tour brengt u langs Vlietzicht, waar u verwend wordt met een uitgebreide lunch. Neem plaats op misschien wel het mooiste terras van onze regio of binnen in het knusse restaurant en geniet van lekker eten, de natuur en het water.

Wilt u meer informatie of de Bike Tour gelijk boeken? Klik dan hier en bereidt u voor op een fantastische dag!


18-02-2019

Van Kortenhof 15 jaar in Vlaardingen!

Dinsdag 19 februari bestond van Kortenhof Vlaardingen al weer 15 jaar! En dit speciale jubileum moest natuurlijk gevierd worden. Naast dat in de hele regio de feest-flyer is verspreid met spectaculaire aanbiedingen, hadden Miranda en Nicole iets speciaals bedacht, waar iedereen aan kon deelnemen: de Van Kortenhof #ebikehunt, waarbij je kans maakte op een gloednieuwe Cortina e-bike twv 1599,-!

13-02-2019

Van Kortenhof spint voor Villa Joep op 17 maart 2019!

Met de sportieve meiden van onze Kortenhof Wednesday Ladies Ride fietsen we natuurlijk op 17 maart ook mee met het Spin For Life Vlaardingen voor Villa Joep - Hét fonds tegen neuroblastoom kinderkanker​. We hebben met ons meidenteam 2 fietsen en gaan dus 16 uur fietsen. We sponseren dit event natuurlijk als bedrijf, maar vind je het leuk om ons team een extra stimulans te geven om nog harder te fietsen? Dan kan je voor Villa Joep een donatie achterlaten via onderstaande link! Namens alle meiden van ons team: Bedankt!

https://www.spinningevent.nl/donatie-2/?wfu=team&team_id=400

Villa Joep

23-10-2018

De Sinterklaas intocht van Maassluis bezoekt ook weer Van Kortenhof!

Zoals elk jaar komen Sinterklaas en alle pieten weer met de stoomboot naar Maassluis. En nadat hij is aangemeerd in de haven bezoeken ze ook dit jaar weer Van Kortenhof Maassluis, aan de Heldringstraat. We gaan weer dansen, zingen en feestvieren! Zijn jullie er ook weer bij?! We verwachten Sinterklaas en al zijn pieten vanaf 12.00 uur!

09-10-2018

AS DONDERDAG OP HET VEERPLEIN: VLAARDINGEN VEILIG OP DE FIETS!!

O nee, mijn fiets is gejat…

Helaas is dit een regelmatige gehoorde zin in Vlaardingen en omstreken. Iedereen kent wel iemand waar zijn of haar fiets van is gepikt, of heeft er zelf mee te maken gehad. 
 

Enorm vervelend, maar wat kunnen we hier nou met elkaar tegen doen?

Deze vraag heeft er voor gezorgd dat de politie, gemeente Vlaardingen en fietsspecialist Van Kortenhof de handen ineen hebben geslagen. Donderdag 11 oktober 2018 van 12:00 tot 16:00 uur vindt de eerste editie van  “Vlaardingen Veilig op de fiets” plaats.

Deze speciale middag zal in het teken staan van veiligheid op en van de fiets.

De politie zal samen met medewerkers van de gemeente Vlaardingen fietsers laten zien welke preventie middelen er zijn om fietsdiefstal te voorkomen en voorzien van alle anti-diefstal tips en tricks.
 

Van Kortenhof zal samen met Axa Nederland diverse fietssloten en fietsverlichting demonstreren.

Daarnaast zal Enra fietsverzekeringen al uw vragen beantwoorden over het nut van het verzekeren van uw fiets.
 

Zeker weten of uw fiets veilig is om de donkere dag tegemoet te fietsen? De monteurs van Van Kortenhof staan donderdagmiddag op het Veerplein klaar voor een gratis fietscheck. Na deze check  weet u of uw fiets veilig genoeg is om ook in de herfst en winter goed zichtbaar op pad te gaan. Uiteraard vindt u bij Van Kortenhof op het Veerplein deze middag ook volop aanbiedingen in fietsverlichting en fietssloten.
 

Genoeg reden dus om as donderdag 11 oktober een bezoek te brengen aan het Veerplein. Doe de gratis fietscheck en laat u informeren door experts van de politie, gemeente, Van Kortenhof, Axa Nederland en Enra fietsverzekering en zorg dat de fietsdieven geen kans meer krijgen!

29-08-2018

VAN KORTENHOF TRAKTEERDE OP EEN AVONDJE UIT!

Wij gaven 50 x 2 kaarten weg voor een top avond uit op zaterdagavond 22 september a.s. in de Stadsgehoorzaal. 100 winnaars genoten van optredens van het Rotterdamse Trio The Amazing Stroopwafels, DJ's, een swingend concert van Steffen Morrison en een intiem concert van zangeres Maan! En voorafgaand en na afloop van de show gingen de voetjes van de vloer.

De avond was een groot succes en alle winnaars hadden een topavond! Ook op de hoogte blijven van al onze aktie? Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief of like onze facebookpagina!

12-06-2018

600 kids een fiets!

Daar stond ie ineens in de kamer: een fiets! Kun jij het je nog herinneren? Voor een kind is een nieuwe fiets hét cadeau. Helaas zijn er veel kinderen die nooit een fiets voor hun verjaardag krijgen. Om 600 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen een nieuwe fiets te kunnen geven, hebben Stichting Leergeld, fietsenwinkel Van Kortenhof (vestigingen in Maassluis en Vlaardingen) en fietsfabrikant Alpina de handen ineen geslagen. Op woensdagavond 13 juni ontvingen de eerste kinderen een prachtige fiets!

 

‘Elk kind doet mee’ is het motto van Stichting Leergeld. Zij bieden kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen de ondersteunende middelen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. “En dat is precies waar het bij dit project om draait”, legt Nicole van Kortenhof uit, samen met haar zus Miranda mede-initiators van het project en eigenaren van de Van Kortenhof-fietsenwinkels. “Zonder fiets kun je als kind in Nederland niet altijd makkelijk meekomen. En toch is het hebben van een fiets zeker geen vanzelfsprekendheid voor veel kinderen. Laat staan een gloednieuwe!”

 

Veilig de weg op

Via Stichting Leergeld zijn er 600 kinderen op de basisschool die een fiets hebben aangevraagd, omdat zij die dringend nodig hadden om veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen. Vervolgens benaderde de stichting Van Kortenhof om deze kinderen te voorzien van tweedehands fietsen. “Dit was een onmogelijk opdracht en geen garantie voor veilige fietsen, gezien het grote aantal”, legt Nicole uit. “We hebben daarom de hulp in geroepen van de Nederlandse kinder-fietsfabrikant Alpina. Nu kunnen we alle 600 kinderen van een degelijke en veilige fiets voorzien!” 

 

Na weken van voorbereiden was het woensdag 13 juni om 18:00 uur eindelijk zover en mochten de eerste kinderen tijdens een feestelijke avond hun Alpina-fiets in ontvangst nemen. De nieuwe fietsen werden uitgereikt door de Maassluise wethouders Kuipers en Bronsveld, de Vlaardingse wethouder De Leede en de Schiedamse wethouder Bregman. De weken daarna volgden er nog acht avonden volgen waarin alle kids hun fiets konden ophalen bij Van Kortenhof, zodat iedereen vóór de zomervakantie begon, kon gaan genieten van zijn stoere jongensfiets of haar hippe meidenfiets!

12-05-2017

Erespeld der gemeente voor Miranda en Nicole van Kortenhof

Donderdagavond 11 mei 2017 hebben Miranda en Nicole van de burgemeester van Maassluis de Erespeld van de gemeente ontvangen voor hun inzet voor toeristisch Maassluis. "Deze gemeentelijke onderscheiding wordt uitgereikt aan personen die zich gedurende enige tijd of naar aanleiding van een bijzondere gebeurtenis verdienstelijk hebben gedragen ten opzichte van de gemeente" 
test C