Winkelmandje

0 Item(s) - Totaal: € 0,00
Inhoud Kassa
 • Gratis verzending vanaf 35,-
  kleding, accessoires & onderdelen

 • 3 Vestigingen
  dus snelle levering
 • Veilig en vertrouwd
  Niet goed = geld terug
 • Contact: 010-2490074
  webshop@vankortenhof.nl

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen. Meld je aan voor de Van Kortenhof nieuwsbrief.
Volg ons ook op: 

11-05-2021

1961-2021 60 jaar Van Kortenhof!

“Onee, weer geen jongen!” Een veelgehoorde zin die pa en ma van Kortenhof hoorde toen Nicole van Kortenhof als tweede dochter werd geboren. We moeten er nu hartelijk om lachen. Want opa en oma hadden 60 jaar geleden vast ook nooit gedacht dat hun kleindochters nu aan het roer zouden staan van het familiebedrijf. Al van kleins af aan waren in de zaak te vinden. In het wipstoeltje in de etalage, slapen in het campingbedje op kantoor. Later winkeltje spelen met ma en schommelen in de takels in de werkplaats bij pa. Van kleins af aan liep de zaak als een rode draad door ons leven. Ondernemen, dat is ons met de paplepel ingegeven. Grote en kleine beslissingen werden aan de keukentafel besproken en iedereen mocht er wat van vinden. Dat resulteerde vaak in verhitte discussies, maar altijd met een ondernemende uitkomst. Verbouwingen van de winkel, nieuwe merken, nieuwe filialen openen of onrendabele locaties sluiten. Maar nooit was er druk dat we de zaak moesten overnemen. Hoewel we stiekem natuurlijk wel wisten dat pa en ma het hartstikke leuk zouden vinden. 17 jaar geleden zijn we dan ook vol enthousiasme in het familie bedrijf gestapt. En nog elke dag met net zo veel plezier als toen.  

Waar opa en oma 60 jaar geleden begonnen met een kleine winkel in Winkelcentrum Palet is het nu uitgegroeid tot moderne fietsenspeciaalzaken, die klanten vanuit de hele regio weten te vinden. Opa en oma leven niet meer en pa en ma genieten na 50 jaar hard werken van hun welverdiende pensioen. Totdat er weer grote beslissingen moeten worden genomen. Dan gaat de hele familie weer om de keukentafel. En ook al heeft pa officieel niets meer te vertellen, we luisteren nog graag naar hem. Want meestal heeft hij het nog altijd bij het rechte eind.

Of we trots zijn? Je staat er nooit zo bij stil, Maar op zo'n dag als vandaag mag dat wel even. Want eigenlijk is het supergaaf wat we doen. Samen met een topteam doen we elke dag het leukste werk van de wereld. Klanten blij maken met een duurzaam product dat meehelpt de wereld een beetje mooier te maken.

Alle geplande festiviteiten en events vanwege het 60-jarig bestaan staan even in de koelkast. Maar zodra het weer kan gaan we leuke feestjes vieren met onze klanten. En om toch een beetje feest te vieren is er deze week gebak voor elke klant. 60 jaar is tenslotte niet iets om stilletjes voorbij te laten gaan in deze tijd!

08-05-2021

MAASSLUIS HEMELVAARTSDAG OPEN

De vestiging Maassluis is Hemelvaartsdag open van 13.00 tot 17.00 uur. De vestigingen in Vlaardingen zijn Hemelvaartsdag gesloten.

30-04-2021

Van Kortenhof maakt een feest van Moederdag!

Zondag 9 mei is het weer Moederdag! Dé dag waarop alle moeders in Nederland in het zonnetje worden gezet en heerlijk verwend mogen worden.
Van Kortenhof werkt daar graag aan mee! Want wie deze Moederdag zijn of haar moeder verwent met een prachtige nieuwe fiets heeft wel een heel bijzonder cadeau. Op Moederdag komt Van Kortenhof de nieuwe fiets namelijk feestelijk ingepakt bij alle mama’s thuisbezorgen! En….. Van Kortenhof neemt gelijk een overheerlijk ontbijtje mee van Monsieur Paul.
In de winkels Van Kortenhof vindt u een compleet assortiment (elektrische) moederfietsen. 
Maar naast deze moederfietsen vindt u er natuurlijk ook een ruime keuze in elektrische, sportieve, boodschappen, recreatie, en woon-werkverkeer fietsen! En ook met deze fietsen maak je moeders hartstikke blij!
Kortom, Van Kortenhof zorgt voor een feestelijke Moederdag!


 

16-02-2021

PEKELVRIJE WEKEN BIJ VAN KORTENHOF

Dat er flink gestrooid is met pekel op de fietspaden, daar zijn wij, als fietsers, natuurlijk heel blij mee.
Maar al deze pekel zorgt er wel voor dat onze fiets grote schade kan oplopen. Het strooizout is funest voor de lak van onze fiets en ook de ketting en de remmen worden hier flink en snel door aangetast.
Roest is een vervelend gevolg van pekel en een grote vijand voor de fiets. Heeft u deze wintermaanden doorgefietst, dan is het dus noodzakelijk om al de pekel van uw fiets te verwijderen en uw fiets te smeren en te beschermen.
Zo blijft uw fiets heerlijk rijden en voorkomt u dure slijtage in de toekomst.
Gelukkig zijn er bij Van Kortenhof weer de Pekelweken!
Tijdens de Pekelweken maken de monteurs van Van Kortenhof uw complete fiets weer helemaal pekelvrij, smeren de kettingset en alle draaiende delen en voorzien uw frame van een beschermde waxlaag. Een volledige Pekelbeurt voor uw fiets wordt uitgevoerd voor slechts €47,50.
Na de Pekelbeurt is uw fiets weer in topconditie en klaar voor het voorjaar!

04-02-2021

SCHAATSEN SLIJPEN!

De kou komt er aan! Ondanks dat er nog geen ijs ligt op de Vlaardingse vaart of de Maassluise Vlieten, zorgt alleen de gedachte dat het gaat vriezen al bij vele voor de schaatskriebels. Bij Van Kortenhof staat alles klaar om alle schaatsfanaten weer van scherpe ijzers te voorzien. Want pirouetjes draaien op botte schaatsen, dat kan natuurlijk niet.  

Schaatsen slijpen kost 12,50. U kunt uw schaatsen inleveren bij de vestiging Holy (Louise de Colignylaan 1) of Maassluis (Heldringstraat 101)


Daarnaast ruimen we ook onze voorraad schaatsen op. De laatste maten gaan nu weg vanaf 12,50! klik hier voor alle aanbiedingen!

13-01-2021

Van Kortenhof komt naar u toe deze lockdown!

Wilt u graag een nieuwe (elektrische) fiets tijdens deze lockdown? Dan komen we gewoon bij u aan huis!
Wij inventariseren telefonisch uw wensen, selecteren de mooiste modellen die daar het beste bij passen en nemen die mee naar u toe op het moment dat het u uitkomt.
Afstellen, adviseren en testfietsen doen we dus gewoon bij u voor de deur. Dit alles uiteraard volgens alle RIVM-regels.
 
Ons ‘test-je-nieuwe-fiets-bij-je-thuis-team’ is dagelijks on the road, dus wilt u ons én uw toekomstige fiets ook op bezoek? Bel dan 010-5911440 of mail ons en wij komen graag naar u toe.
 
Onze werkplaatsen zijn tijdens deze lockdown wel gewoon geopend, dus heeft uw fiets een onderhoudsbeurt nodig, een lekke band of moet er iets anders gerepareerd worden? Onze monteurs staan voor u klaar, zodat heel de regio  mobiel kan blijven!
Gelijk een afspraak inplannen kan telefonisch (010-5911440) of klik hier om gemakkelijk en snel online een afspraak te maken in de vestiging van uw keuze!

29-12-2020

Geen verkoop van vuurwerk dit jaar

Wat een gekke dag. Voor het eerst in ons 59-jarig bestaan verkopen we geen vuurwerk.... En vanwege de lockdown is het ook niet toegestaan om cat1 vuurwerk bij ons af te halen of bij u thuis te bezorgen. Maar volgend jaar deze tijd maken we er gewoon een extra groot feest van!

In plaats van knallen met vuurwerk, knalt ons team nu in de werkplaatsen voor al uw reparatiefietsen. Want voor service, onderhoud en reparatie aan uw fiets kunt u ook nu gewoon bij ons terecht!

14-12-2020

Wij houden u mobiel tijdens de lockdown!

Beste klanten,
 
U zult het ongetwijfeld ook vernomen hebben: Nederland gaat in lockdown.
Onze winkels moeten helaas dicht, maar onze reparatie-afdelingen blijven gelukkig wel open.

Dit houdt dus in dat onze openingstijden ongewijzigd blijven (muv de koopzondagen, dan is de winkel gesloten) en wij ons best gaan doen om de hele regio mobiel te houden! Uiteraard houden wij ons aan alle RIVM-maatregelen.

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets, accessoires of onderdelen?
Neem dan contact met ons op via onze site www.vankortenhof.nl, via de telefoon (010-5911440) of via mail (info@vankortenhof.nl) en wij helpen u graag (digitaal) met al uw fietsvragen. En indien u dit wenst bezorgen wij al uw aankopen gewoon bij u thuis!

Wij zullen persoonlijk contact opnemen met onze klanten die met smart wachten op hun nieuwe (elektrische) fiets om hier een bezorg-/afhaalafspraak mee te maken.

Namens ons hele team wensen wij iedereen heel veel sterkte in deze komende weken.
Miranda en Nicole van Kortenhof

29-08-2020

Het leukste en lekkerste dagje uit!

Van Kortenhof en Brasserie Monsieur Paul heten u welkom in historisch maritiem Maassluis. De eerste stad aan de Waterweg én Sleepboothavenstad van Nederland. Een bezoek meer dan waard, maar eerst stap u op een ebike om onze prachtige achtertuin te verkennen. De route brengt u langs de verschillende unieke plekken die de omgeving te bieden heeft: via het strand, door het bos en polderland. Maar voordat u op pad gaat, stopt u bij Brasserie Monsieur Paul om de fietstassen vol te laden met lekkers voor een heerlijke picknick onderweg. En heeft u op de terugweg nog tijd over? Ontdek dan ook de maritieme historie van Maassluis dankzij de talloze (zee)sleepboten, de haven, de prachtige monumentale panden en het historische stadshart. Of nog beter, kom nog eens terug naar Maassluis! Het arrangement "het beste van de omgeving"  kunt u nu boeken via onze boekingsite 


  

20-03-2020

Lever uw vuurwerkbrillen in!

Beste allemaal,
Wij zijn de laatste dagen overstelpt door diverse zorginstellingen of we hen kunnen helpen aan vuurwerkbrillen ter bescherming van de mensen die werken in de zorg. Wij zijn onze hele voorraad bij elkaar aan het zoeken, maar u heeft er wellicht ook nog een paar thuis liggen. In al onze vestigingen staan bakken waar u ze kunt doneren. Dus check alle laadjes, kastjes, garages en schuren en breng ze langs! Wij zorgen dat ze verspreid worden over de diverse zorginstellingen en/of ziekenhuizen! Helpt u mee?!?! #samenmakenwehetverschil

16-03-2020

"gewoon" open met "ongewone" aanpassingen!

Beste klanten,
 
U onbezorgd laten fietsen is wat wij, samen met ons topteam, het liefste doen. Uiteraard volgen wij, inzake het Corona-virus, alle adviezen van de overheid en het RIVM op. Onze winkels blijven "gewoon" open maar we passen onze werkwijze voorlopig “(on)gewoon” aan:
• Alle nieuwe of reparatie fietsen van klanten die werkzaam zijn in de cruciale beroepsgroepen, krijgen voorrang
• Van alle reparatiefietsen desinfecteren wij, wanneer u ze komt brengen en weer ophalen, de handvatten en het stuur met speciale desinfecteerdoekjes
• Wilt u uw nieuwe fiets liever niet uitzoeken tijdens de reguliere openingstijden? Geen probleem: bel ons op 010-5911440 en wij plannen met u een ‘private-shop’ moment in een vestiging en op een avond naar keuze
• Heeft u fietsonderdelen of -accessoires nodig, maar blijft u liever thuis of op uw werk? Bel ons op 010-5911440 en wij bezorgen het zo snel mogelijk GRATIS waar u maar wilt
• Geen mogelijkheid om uw fiets te brengen en/of op te halen of blijft u liever veilig thuis? Ook dat lossen we op: Wij komen uw fiets GRATIS bij u halen en/of brengen deze weer bij u thuis of op het werk
 
Wat vragen wij van u:
• Probeer 1,5 meter afstand te houden van onze medewerkers
• Reken af met uw pinpas of contactloos
• Kom niet met verkoudheids- of griepklachten naar onze winkels, maar bel ons zodat wij bij u kunnen langskomen of u telefonisch kunnen voorzien van fiets-advies
• Begrip voor onze maatregelen!
 
Vanzelfsprekend kunt u 24/7 terecht in onze webshop en op onze socials.
Laten we met elkaar zorgen dat iedereen gezond en mobiel blijft! Wij gaan hier in ieder geval ons uiterste best voor doen.

Namens ons hele team,
Miranda en Nicole van Kortenhof

08-03-2020

Qwic Test Weekend

Qwic E-bikes: Vanaf nu verkrijgbaar bij Van Kortenhof!

Denk je aan moderne, innovatieve elektrische fietsen met een prachtige design? Dan denk je aan Qwic. Dit unieke Nederlandse merk ontwikkeld ebikes van begin tot het eind. Zij smeden de beste fietsen met passie, vakmanschap en hoogwaardige componenten. Elk frame is handgemaakt en uitvoerig getest op kwaliteit en rijeigenschappen. De lichtgewicht aluminium frames hebben inwendige versterkingen voor verhoogde stijfheid en wendbaarheid. Dit resulteert in de beste en mooiste elektrische fietsen en speedpedelecs die er op dit moment zijn!

Deze ebikes kunnen natuurlijk niet ontbreken in de collectie bij Van Kortenhof. Daarom hebben Qwic en Van Kortenhof de handen ineen geslagen en organiseren zij dit weekend een speciaal Qwic-testweekend.
Bijna de gehele collectie van Qwic staat vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 maart (zondag alleen in vestiging Maassluis) voor u klaar bij Van Kortenhof in de vestigingen Maassluis en Vlaardingen Holy.
Van een prachtige ebike met de accu volledig weggewerkt in het frame van €1699,- tot de award winnende en testwinnaars van de Premium collectie.

En… speciaal en alleen dit weekend ontvangt u bij aankoop van een Qwic bij Van Kortenhof een GRATIS ACCU UPGRADE. Uw voordeel kan hiermee zelfs oplopen tot maar liefst 400,-.

Kom dit weekend de hele Qwic e-bike collectie bewonderen en testen bij Van Kortenhof Maassluis Van Kortenhof Vlaardingen Holy en overtuig u zelf!

Kijk voor meer informatie op www.vankortenhof.nl

 

11-02-2020

21 T/M 23 FEBRUARI: URBAN ARROW BAKFIETS TESTDAGEN

URBAN ARROW BAKFIETS TESTDAGEN BIJ VAN KORTENHOF

Zit jij ook wel eens met de handen in het haar? Hoe neem je je kids mee op de fiets? Samen met de hond en het liefst ook nog de boodschappen, zonder dat het veel tijd kost? Baal jij er ook van dat je nergens (gratis) kunt parkeren en steeds weer in die ellendige lange files staat om ergens te komen?

Dat is dan vanaf nu verleden tijd! Van Kortenhof introduceert een compleet nieuwe transportcategorie: Smart Urban Mobilty.
Van Kortenhof en Urban Arrow (Hét bakfietsenmerk van dit moment) zien hoe straten overbelast raken en de snel groeiende behoefte om luchtvervuiling tegen te gaan. Door het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike te combineren is het ultieme voertuig gecreëerd om alles wat je dierbaar is van A naar B te brengen.
Schoon, veilig, stijlvol en snel. Schiet langs files en parkeer waar je maar wil. Zonder uitstoot of een druppeltje zweet!

De verschillende modellen van Urban Arrow zorgen voor een compleet assortiment elektrische bakfietsen en cargo-oplossingen.
Zoals de Urban Arrow Family. Dankzij deze ultieme bakfiets vervoer je met gemak 4 kids door weer en wind. De snelheid en wendbaarheid van deze fiets zijn de perfecte match voor je hectische lifestyle. Laat de auto vanaf nu thuis en zoef moeiteloos door de stad of geniet van uitstapjes naar het bos of strand.

Maar Smart Urban Mobilty is niet alleen het veilig en comfortabel vervoeren van kinderen, maar ook voor bedrijven biedt Urban Arrow ism Van Kortenhof de vervoersoplossing.
Steden zijn de perfecte omgeving voor bedrijven die goederen en diensten aan huis leveren. Wil je je gereedschap meenemen of denk je aan het bezorgen van pakketten, voedsel, medicijnen of zelfs meubels? Dan is de hele Shorty, Cargo of Tender lijn speciaal voor jouw bedrijf ontwikkeld. Deze elektrische bakfietsen kan je volledig customizen en personaliseren en zorgen ervoor dat je met je rijdende reclame-middel fluitend langs de files fietst, je gratis kan parkeren voor de deur en zorg je voor de ultieme groene kilometervreter voor de last mile.  Een nieuwe vorm van bedrijfsvervoer waar je nu nog tot 36% extra investeringsaftrek op kunt krijgen!

Benieuwd naar alle mogelijkheden van Urban Arrow en wil je testen of deze fietsen iets voor jou of je bedrijf kunnen zijn? Kom dan naar de Urban Arrow bakfietstestdagen bij Van Kortenhof Maassluis. Van 21 t/m 23 februari staan alle modellen van Urban Arrow testklaar, zodat je zelf de wendbaarheid, het gemak en comfort kan ervaren! Maar pas wel op, één ritje en je bent verkocht!

Van Kortenhof Maassluis
Heldringstraat 101
3144 CE Maassluis

02-02-2020

Fietslease

FIETSLEASE
Wat, hoe en wat??
U zal het vast wel ergens gehoord of gelezen hebben: Vanaf 1 januari 2020 is er een nieuwe regeling voor de ‘fiets van de zaak’: De leasefiets.
Deze nieuwe regeling zorgt ervoor dat een fiets leasen nu aantrekkelijker is dan ooit!
Meer fietsen, dat zouden we allemaal moeten doen. Voor sport, met de kids, maar ook naar het werk. Wie geregeld fietst, zit beter is z’n vel! En door meer fietskilometers te maken, bespaar je brandstofkosten en reis je een stuk milieuvriendelijker. Maar wanneer je vaker wilt fietsen, heb je natuurlijk wél een goede fiets nodig.
Maar zo’n e-bike, stads- of toerfiets of speed-pedelec is best een investering. En na aankoop moet je ook nog rekening houden met onderhoud, verzekeringen en reparaties. Goed om te weten dat Van Kortenhof ism Leasefiets daar nu een aantrekkelijke oplossing voor heeft: een fietsabonnement. Dit betekent dat je voor een vast bedrag per maand een splinternieuwe fiets rijdt. Inclusief verzekeringen, onderhoud én reparaties.
 
Hoe regel ik dat?
Er zijn allerlei manieren om een fiets te leasen. Je kunt als particulier een abonnement afsluiten. Maar het wordt helemaal interessant wanneer je via jouw werkgever een fiets kunt leasen. Dankzij diverse regelingen kan jouw werkgever bijdragen in de maandelijkse leasekosten. Als werkgever biedt dit ook allerlei voordelen: fittere werknemers, minder brandstof- en parkeerkosten. Uiteraard bieden we ook oplossingen voor speciale fietsen en e-bikes. Denk hierbij aan bezorg- en bakfietsen, maar ook aan cargobike!

Of je nu als particulier, werknemer of werkgever interesse hebt in een leasefiets: wij hebben altijd een oplossing die bij jou past!
 
Prive Leasefiets:
Alle voordelen op een rij:
* jouw droomfiets voor slechts een paar tientjes per maand
* Geen hoge aanschafkosten
* Geen extra kosten voor onderhoud en reparatie
* Snel en eenvoudig geregeld
* Een betere conditie, minder stress en energieker
* Bijdrage aan een beter milieu
* Geen files en parkeerproblemen meer
* Inclusief ALLES! Dus inclusief onderhoud, reparatie, pechdienst en verzekering.

Bij een fiets met een hogere aanschafwaarde (zoals bijvoorbeeld een e-bike) is een fietsabonnement een interessante optie. Vooral omdat de onderhouds- en verzekeringskosten vaak niet worden meegenomen in de aankoopoverweging. Juist die onvoorziene kosten vallen vaak hoger uit dan gedacht. Binnen de abonnementsprijs hebben wij al die kosten voor je meegenomen. Zo weet je precies waar je op kunt rekenen en zijn vervelende verrassingen achteraf verleden tijd


Zakelijke Leasefiets voor werknemers:
Als werknemer kun je via de zaak fiscaalvriendelijk echt een goede fiets leasen. Als gezond alternatief voor het woon-werkverkeer bijvoorbeeld. Jouw werkgever kan (een deel van) de leasekosten voor zijn rekening nemen. Zo rijd je al een e-bike vanaf een paar tientjes per maand. Dit is inclusief onderhoud, verzekeringen, reparaties en pechhulp.

Je werkgever heeft de mogelijkheid om jou een nieuwe fiets aan te bieden. Je zoekt zelf een fiets uit in een van de vestigingen van Van Kortenhof. Dit kan elke fiets of e-bike zijn vanaf 500 euro. Van Kortenhof doet je een contractvoorstel: hierin worden de voorwaarden meegenomen die jouw werkgever biedt. Zijn jij en jouw werkgever het eens met ons aanbod, dan regelen wij de rest!
En aangezien rente en afschrijving in het leaseabonnement zijn inbegrepen krijg je elke 3 jaar de mogelijkheid om voor een nieuwe fiets te kiezen!
Hoe zit dat belastingtechnisch?
Via verschillende constructies kan jouw werkgever een leasefiets voor jou aantrekkelijk maken. Krijg je bijvoorbeeld een leasefiets van je werkgever twv €2000,- dan is de jaarlijkse bijtelling van 7% hiervoor €140,-. Voor de fiets betaal jij op jaarbasis €52,- aan belasting. Dit is dus minder dan €5,- per maand.
 
Een leasefiets via of van de zaak voor werkgevers

* Minder parkeerruimte nodig
* Inclusief onderhoud en reparatie
* Geen operationele en administratieve rompslomp
* Van Kortenhof ontzorgt medewerkers en maakt het mogelijk een duurdere fiets aan te schaffen   zoals bijvoorbeeld een (high speed) e-bike
* Fittere en gezondere medewerkers
* Uitstekend argument bij het werven en behouden van goede medewerkers
* Reductie CO2 voetprint

Via de zaak: meer gezonde kilometers en vitalere werknemers
Door meer te fietsen, trappen werknemers zichzelf gezonder. En ze dragen bij aan een schoner milieu. Alle reden om de fiets te stimuleren én werknemers een fietsabonnement via de zaak aan te bieden. Dit kan op allerlei manieren. Zo kun je de ‘werkkostenregeling’ inzetten voor een bijdrage in de maandelijkse leasekosten. Ook kun je een vergoeding geven voor fietskilometers. Zo geef je werknemers alvast een duwtje in de rug!

Een leasefiets voor de zaak:
Wil je af van al die bestelbusjes, poolauto’s of bezorgscooters? Dan biedt Van Kortenhof een hele range aan business-bikes en cargo-bikes. Niet alleen heel verantwoord en duurzaam: je bespaart ook nog eens brandstofkosten en dure reparaties. Je hoeft nooit meer in de stadsfile te staan, parkeergedoe behoort tot het verleden en je bent altijd sneller bij jouw klant.

Van of via de zaak? Goed om te weten dat wij altijd een passende leasevariant kunnen bieden. Er zijn allerlei manieren fiscaalvriendelijk een leasefiets via of van de zaak mogelijk te maken. Uiteraard staan wij altijd klaar om mee te denken voor een passende fiets-oplossing!
Een rekenvoorbeeld:
Stel de keus is gevallen op een prachtige e-bike van €2000,-. Voor een leasecontract (inclusief het full service plan) met een looptijd van  36 maanden zou de leaseprijs uitkomen op €68,- (excl. btw) per maand!
Maar er is uiteraard nog veel meer mogelijk en dit lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek om voor uw bedrijf het juiste plan op maat samen te stellen.
Benieuwd hoe de Leasefiets voor uw bedrijf interessant kan zijn? Bel (010-5911440) of mail ons (lease@vankortenhof.nl)  en wij komen graag bij u langs!

03-11-2019

Urban Arrow Bakfiets testdagen!

Zit jij ook wel eens met de handen in het haar? Hoe neem je je kids mee op de fiets? Samen met de hond en het liefst ook nog de boodschappen, zonder dat het veel tijd kost? Baal jij er ook van dat je nergens (gratis) kunt parkeren en steeds weer in die ellendige lange files staat om ergens te komen?

Dat is dan vanaf nu verleden tijd! Van Kortenhof introduceert een compleet nieuwe transportcategorie: Smart Urban Mobilty.
Van Kortenhof en Urban Arrow (Hét bakfietsenmerk van dit moment) zien hoe straten overbelast raken en de snel groeiende behoefte om luchtvervuiling tegen te gaan. Door het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike te combineren is het ultieme voertuig gecreëerd om alles wat je dierbaar is van A naar B te brengen.
Schoon, veilig, stijlvol en snel. Schiet langs files en parkeer waar je maar wil. Zonder uitstoot of een druppeltje zweet!

De verschillende modellen van Urban Arrow zorgen voor een compleet assortiment elektrische bakfietsen en cargo-oplossingen.
Zoals de Urban Arrow Family. Dankzij deze ultieme bakfiets vervoer je met gemak 4 kids door weer en wind. De snelheid en wendbaarheid van deze fiets zijn de perfecte match voor je hectische lifestyle. Laat de auto vanaf nu thuis en zoef moeiteloos door de stad of geniet van uitstapjes naar het bos of strand.

Maar Smart Urban Mobilty is niet alleen het veilig en comfortabel vervoeren van kinderen, maar ook voor bedrijven biedt Urban Arrow ism Van Kortenhof de vervoersoplossing.
Steden zijn de perfecte omgeving voor bedrijven die goederen en diensten aan huis leveren. Wil je je gereedschap meenemen of denk je aan het bezorgen van pakketten, voedsel, medicijnen of zelfs meubels? Dan is de hele Shorty, Cargo of Tender lijn speciaal voor jouw bedrijf ontwikkeld. Deze elektrische bakfietsen kan je volledig customizen en personaliseren en zorgen ervoor dat je met je rijdende reclame-middel fluitend langs de files fietst, je gratis kan parkeren voor de deur en zorg je voor de ultieme groene kilometervreter voor de last mile.  Een nieuwe vorm van bedrijfsvervoer waar je nu nog tot 36% extra investeringsaftrek op kunt krijgen!

Benieuwd naar alle mogelijkheden van Urban Arrow en wil je testen of deze fietsen iets voor jou of je bedrijf kunnen zijn? Kom dan naar de Urban Arrow bakfietstestdagen bij Van Kortenhof Maassluis. Van 13 t/m 17 november staan alle modellen van Urban Arrow testklaar, zodat je zelf de wendbaarheid, het gemak en comfort kan ervaren! Maar pas wel op, één ritje en je bent verkocht!

03-10-2019

12 november info avond fietslease

Nadat de regels voor de 'fiets-van-de-zaak' de afgelopen jaren flink strenger zijn geworden, voert het kabinet nu een versoepeling door om mensen op de fiets te krijgen. Per 1 januari 2020 betalen fietsers die via fietslease een fiets ter beschikking krijgen via hun werk, jaarlijks slechts 7% bijtelling.

Maar is dit voor uw bedrijf de beste keuze? Of is een andere vorm van de 'fiets-van-de-zaak'  voor u of uw medewerkers veel interessanter? Wij leggen het u graag uit tijdens een speciale informatie-avond op 12 november bij Van Kortenhof Maassluis.
Samen met de belastingadviseurs van Ruitenburg Accountants en de specialisten van Frieslandlease informeren wij u over alle ins- en outs van de "fiets-van-de-zaak" en de mogelijkheden van fietslease.

Naast alle fiscale voordelen, wil je als werkgever de collega's ook zo vitaal mogelijk houden. Alle reden om fietsen te stimuleren. Ze trappen zichzelf niet alleen gezonder, maar dragen ook bij aan een schonere stad en een beter milieu. Met een (lease) fiets van de zaak geef je je werknemers alvaste en duwtje in de rug.  

Tevens introduceren we een nieuwe, maar interessante transportcategorie: Smart Urban Mobility. Een nieuwe vorm van bedrijfsvervoer waar u tot 36% extra investeringsaftrek op kunt krijgen!
 
Deze informatieavond op 12 november a.s. is speciaal voor directeuren, eigenaren en HR-professionals van alle bedrijven in de regio. Of u nu 1 of 1000 medewerkers heeft. Iedereen is van harte welkom. Aanmelden kan via deze link. of bel 0105911440. Vanaf 19.15 uur is de ontvangst bij Van Kortenhof Maassluis aan de Heldringstraat 101 en om 19.30 uur start de presentatie. 

Graag tot dan!

23-05-2019

Fietsen, lunchen en genieten? Boek dan nu de Vlietzicht Bike Tour!

Samen met restaurant Vlietzicht hebben we de handen ineen geslagen en een fantastisch arrangement samengesteld waarmee je echt een dagje uit bent. Want wat is er nou leuker dan het prachtige groene gebied tussen de steden Rotterdam en Den Haag op een e-bike te ontdekken en ook nog eens heerlijk te lunchen onderweg?

De Bike Tour start bij Van Kortenhof Maassluis, waar men wordt ontvangen met een lekker kopje koffie of thee. Daar staat een e-bike klaar met wat versnaperingen voor onderweg. Dan op pad om een volledig uitgestippelde route te fietsen door het polderlandschap, langs de vlieten en door de gezellige oer-Hollandse dorpen. Uiteraard wordt ook aan de inwendige mens gedacht. De tour brengt u langs Vlietzicht, waar u verwend wordt met een uitgebreide lunch. Neem plaats op misschien wel het mooiste terras van onze regio of binnen in het knusse restaurant en geniet van lekker eten, de natuur en het water.

Wilt u meer informatie of de Bike Tour gelijk boeken? Klik dan hier en bereidt u voor op een fantastische dag!


18-02-2019

Van Kortenhof 15 jaar in Vlaardingen!

Dinsdag 19 februari bestond van Kortenhof Vlaardingen al weer 15 jaar! En dit speciale jubileum moest natuurlijk gevierd worden. Naast dat in de hele regio de feest-flyer is verspreid met spectaculaire aanbiedingen, hadden Miranda en Nicole iets speciaals bedacht, waar iedereen aan kon deelnemen: de Van Kortenhof #ebikehunt, waarbij je kans maakte op een gloednieuwe Cortina e-bike twv 1599,-!

13-02-2019

Van Kortenhof spint voor Villa Joep op 17 maart 2019!

Met de sportieve meiden van onze Kortenhof Wednesday Ladies Ride fietsen we natuurlijk op 17 maart ook mee met het Spin For Life Vlaardingen voor Villa Joep - Hét fonds tegen neuroblastoom kinderkanker​. We hebben met ons meidenteam 2 fietsen en gaan dus 16 uur fietsen. We sponseren dit event natuurlijk als bedrijf, maar vind je het leuk om ons team een extra stimulans te geven om nog harder te fietsen? Dan kan je voor Villa Joep een donatie achterlaten via onderstaande link! Namens alle meiden van ons team: Bedankt!

https://www.spinningevent.nl/donatie-2/?wfu=team&team_id=400

Villa Joep

23-10-2018

De Sinterklaas intocht van Maassluis bezoekt ook weer Van Kortenhof!

Zoals elk jaar komen Sinterklaas en alle pieten weer met de stoomboot naar Maassluis. En nadat hij is aangemeerd in de haven bezoeken ze ook dit jaar weer Van Kortenhof Maassluis, aan de Heldringstraat. We gaan weer dansen, zingen en feestvieren! Zijn jullie er ook weer bij?! We verwachten Sinterklaas en al zijn pieten vanaf 12.00 uur!

09-10-2018

AS DONDERDAG OP HET VEERPLEIN: VLAARDINGEN VEILIG OP DE FIETS!!

O nee, mijn fiets is gejat…

Helaas is dit een regelmatige gehoorde zin in Vlaardingen en omstreken. Iedereen kent wel iemand waar zijn of haar fiets van is gepikt, of heeft er zelf mee te maken gehad. 
 

Enorm vervelend, maar wat kunnen we hier nou met elkaar tegen doen?

Deze vraag heeft er voor gezorgd dat de politie, gemeente Vlaardingen en fietsspecialist Van Kortenhof de handen ineen hebben geslagen. Donderdag 11 oktober 2018 van 12:00 tot 16:00 uur vindt de eerste editie van  “Vlaardingen Veilig op de fiets” plaats.

Deze speciale middag zal in het teken staan van veiligheid op en van de fiets.

De politie zal samen met medewerkers van de gemeente Vlaardingen fietsers laten zien welke preventie middelen er zijn om fietsdiefstal te voorkomen en voorzien van alle anti-diefstal tips en tricks.
 

Van Kortenhof zal samen met Axa Nederland diverse fietssloten en fietsverlichting demonstreren.

Daarnaast zal Enra fietsverzekeringen al uw vragen beantwoorden over het nut van het verzekeren van uw fiets.
 

Zeker weten of uw fiets veilig is om de donkere dag tegemoet te fietsen? De monteurs van Van Kortenhof staan donderdagmiddag op het Veerplein klaar voor een gratis fietscheck. Na deze check  weet u of uw fiets veilig genoeg is om ook in de herfst en winter goed zichtbaar op pad te gaan. Uiteraard vindt u bij Van Kortenhof op het Veerplein deze middag ook volop aanbiedingen in fietsverlichting en fietssloten.
 

Genoeg reden dus om as donderdag 11 oktober een bezoek te brengen aan het Veerplein. Doe de gratis fietscheck en laat u informeren door experts van de politie, gemeente, Van Kortenhof, Axa Nederland en Enra fietsverzekering en zorg dat de fietsdieven geen kans meer krijgen!

29-08-2018

VAN KORTENHOF TRAKTEERDE OP EEN AVONDJE UIT!

Wij gaven 50 x 2 kaarten weg voor een top avond uit op zaterdagavond 22 september a.s. in de Stadsgehoorzaal. 100 winnaars genoten van optredens van het Rotterdamse Trio The Amazing Stroopwafels, DJ's, een swingend concert van Steffen Morrison en een intiem concert van zangeres Maan! En voorafgaand en na afloop van de show gingen de voetjes van de vloer.

De avond was een groot succes en alle winnaars hadden een topavond! Ook op de hoogte blijven van al onze aktie? Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief of like onze facebookpagina!

12-06-2018

600 kids een fiets!

Daar stond ie ineens in de kamer: een fiets! Kun jij het je nog herinneren? Voor een kind is een nieuwe fiets hét cadeau. Helaas zijn er veel kinderen die nooit een fiets voor hun verjaardag krijgen. Om 600 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen een nieuwe fiets te kunnen geven, hebben Stichting Leergeld, fietsenwinkel Van Kortenhof (vestigingen in Maassluis en Vlaardingen) en fietsfabrikant Alpina de handen ineen geslagen. Op woensdagavond 13 juni ontvingen de eerste kinderen een prachtige fiets!

 

‘Elk kind doet mee’ is het motto van Stichting Leergeld. Zij bieden kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen de ondersteunende middelen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. “En dat is precies waar het bij dit project om draait”, legt Nicole van Kortenhof uit, samen met haar zus Miranda mede-initiators van het project en eigenaren van de Van Kortenhof-fietsenwinkels. “Zonder fiets kun je als kind in Nederland niet altijd makkelijk meekomen. En toch is het hebben van een fiets zeker geen vanzelfsprekendheid voor veel kinderen. Laat staan een gloednieuwe!”

 

Veilig de weg op

Via Stichting Leergeld zijn er 600 kinderen op de basisschool die een fiets hebben aangevraagd, omdat zij die dringend nodig hadden om veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen. Vervolgens benaderde de stichting Van Kortenhof om deze kinderen te voorzien van tweedehands fietsen. “Dit was een onmogelijk opdracht en geen garantie voor veilige fietsen, gezien het grote aantal”, legt Nicole uit. “We hebben daarom de hulp in geroepen van de Nederlandse kinder-fietsfabrikant Alpina. Nu kunnen we alle 600 kinderen van een degelijke en veilige fiets voorzien!” 

 

Na weken van voorbereiden was het woensdag 13 juni om 18:00 uur eindelijk zover en mochten de eerste kinderen tijdens een feestelijke avond hun Alpina-fiets in ontvangst nemen. De nieuwe fietsen werden uitgereikt door de Maassluise wethouders Kuipers en Bronsveld, de Vlaardingse wethouder De Leede en de Schiedamse wethouder Bregman. De weken daarna volgden er nog acht avonden volgen waarin alle kids hun fiets konden ophalen bij Van Kortenhof, zodat iedereen vóór de zomervakantie begon, kon gaan genieten van zijn stoere jongensfiets of haar hippe meidenfiets!

12-05-2017

Erespeld der gemeente voor Miranda en Nicole van Kortenhof

Donderdagavond 11 mei 2017 hebben Miranda en Nicole van de burgemeester van Maassluis de Erespeld van de gemeente ontvangen voor hun inzet voor toeristisch Maassluis. "Deze gemeentelijke onderscheiding wordt uitgereikt aan personen die zich gedurende enige tijd of naar aanleiding van een bijzondere gebeurtenis verdienstelijk hebben gedragen ten opzichte van de gemeente" 
test C