Winkelmandje

0 Item(s) - Totaal: € 0,00
Inhoud Kassa
 • Gratis verzending vanaf 35,-
  kleding, accessoires & onderdelen

 • 3 Vestigingen
  dus snelle levering
 • Veilig en vertrouwd
  Niet goed = geld terug
 • Contact: 010-2490074
  webshop@vankortenhof.nl

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen. Meld je aan voor de Van Kortenhof nieuwsbrief.
Volg ons ook op: 

Vacatures 

Van Kortenhof is een modern tweewielerbedrijf met 3 winkels in Maassluis, Vlaardingen Holy en Vlaardingen Oost. Wij verkopen een uitgebreid assortiment (elektrische) fietsen, onderdelen, accessoires en kleding. Wij bieden jou een baan met veel eigen verantwoordelijkheid, toekomst- en doorgroeimogelijkheden, leuke collega's, een goede werksfeer en een salaris wat past bij je capaciteiten!
 

We hebben een aantal leuke vacatures! Kom jij ons team versterken?!

Wegens uitbreiding én toenemende drukte zoeken wij per direct:


MBO STUDENT FIETSMONTEUR

Jouw taak:
Het vak fietsmonteur leer je bij ons in de praktijk o.b.v. een officiële leermeester. Ook ga je 1 dag in de week naar school via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) aan het ROC. Jouw profiel: VMBO-opleiding en plezier in techniek. Je bent enthousiast, flexibel, collegiaal, fietsliefhebber en hebt zin om dagelijks met fietsen bezig te zijn.


****


MBO STUDENT VERKOOPSPECIALIST/DETAILHANDEL

Jouw taak:
Het verkopen zit in je bloed! Jij wilt dat elke klant met een goed gevoel de deur uit gaat. Het vak verkoper leer je onder andere bij ons in de praktijk. Je gaat 1 dag in de week naar school via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) aan het ROC.
Jouw profiel: VMBO-opleiding en plezier in het omgaan met mensen. Je bent enthousiast, flexibel, collegiaal, hebt affiniteit met fietsen en je hebt zin in je nieuwe leertraject!

****


ERVAREN FIETSMONTEUR
Jouw taak: Je werkt zelfstandig en voert vakkundig reparaties en onderhoud uit aan fietsen. Daarnaast verleen je service en adviseer je klanten, je neemt reparaties aan en plant deze in. Kortom je bent het visitekaartje van de werkplaats.

Jouw profiel:
- in het bezit is van het diploma Fietstechnicus en/of vakdiploma's;
- werkervaring in een soortgelijke functie;
- representatief, flexibel en communicatief vaardig;
- bezit een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
- affiniteit met techniek en op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen;Ben jij die enthousiaste (leerling) fietstechnicus of leerling verkoopspecialist die ons team komt versterken?Stuur dan snel je sollicitatie via Facebook of mail naar maasluis@vankortenhof.nl of kom langs en we nemen snel contact met je op!


**
OPEN SOLLICITATIE


Van Kortenhof is altijd op zoek naar topmensen in de techniek, de verkoop of IT. Denk jij dat iets voor onze organisatie kan betekenen? Stuur dan een open sollicitiatie, voorzien van een uitgebreide motivatie en CV naar maassluis@vankortenhof.nl en wie weet kom jij ons team versterken!


(van Kortenhof is een officieel leerbedrijf voor de techniek en detailhandel t/m niveau 4)