5 november: Tworby 3-wieler testdag in Maassluis

5 november: Tworby 3-wieler testdag in Maassluis

De Tworby maakt van vrijwel elke tweewieler een stabiele een stabiele fiets op drie wielen. Van Kortenhof Maassluis organiseert op dinsdag 5 november van 10:00 – 14:00 uur een Tworby Testdag. Locatie: Heldringstraat 101, 3144 CE Maassluis.

Tworby Testdag van Kortenhof Op dinsdag 5 november bij van Kortenhof Maassluis

Veel Nederlanders zijn gek op fietsen en hebben een elektrische fiets. Door fietsen blijf je lekker in beweging. Maar onderzoek laat zien dat het aantal fietsongelukken flink is gestegen. Voor veel mensen is op- en afstappen niet vanzelfsprekend. Daarom laten steeds meer mensen hun fiets ombouwen tot een stabiele driewielfiets. Zo blijven ze mobiel en zelfstandig op hun eigen vertrouwde fiets.

Als verkooppunt van de unieke Tworby balansmodule heeft van Kortenhof Maassluis veel ervaring met aangepast fietsen. De Tworby maakt van vrijwel elke tweewieler een stabiele een stabiele fiets op drie wielen. Van Kortenhof Maassluis organiseert op dinsdag 5 november van 10:00 – 14:00 uur een Tworby Testdag. Locatie: Heldringstraat 101, 3144 CE Maassluis.

 Heb jij óók behoefte aan meer stabiliteit tijdens het fietsen? Kom dan langs en maak onder professionele begeleiding een proefrit. Wij zorgen voor koffie en thee!

Ben je verhinderd op 5 november? Geen probleem! Je kunt op elk moment een andere afspraak maken voor een proefrit.


‹ Terug