Doortrappen Maassluis gaat weer van start!

Doortrappen Maassluis gaat weer van start!

Doortrappen Maassluis is voor alle 60+ die het leuk vinden om te fietsen en nieuwe fietsvrienden willen ontmoeten. Die met veel plezier willen blijven doorfietsen, maar dat ook graag zo veilig mogelijk doen.Herkent u zich hierin? Sluit dan aan!

Doortrappen is een project vanuit het Ministerie van I&W, dat er op gericht is om 60+’ers op een veilige manier langer te laten fietsen. Doortrappen wordt voor de gemeente Maassluis georganiseerd in samenwerking met Van Kortenhof en een aantal  enthousiaste vrijwilligers. 

Woensdag 2 oktober a.s. is de aftrap van dit project. Om 09.15 worden de doortrappers ontvangen met een kopje koffie of thee bij Van Kortenhof aan de Heldringstraat 101 in Maassluis. waarna rond 9.30 uur de eerste Doortrappen-tocht (circa 20 km) van start gaat onder begeleiding van de enthouiaste vrijwilliger en vervent fietser Jan Remmerswaal. 

Na de aftrap op 2 oktober, staan er ook mooie en gezellige fietstochten gepland op de woensdagmorgen 9, 16 en 23 oktober. Alle Doortrap-ochtenden starten tussen 9.15 en 9.30 uur in onze winkel in Maassluis met een lekker kopje koffie of thee en vanaf 9.30 uur start de fietstocht.

Daarnaast organiseert Van Kortenhof op woensdagmorgen 16 oktober van 9.30 uur tot 10.30 uur een informatie-uurtje over veilig fietsen. Alles komt aan bod om veilig op pad te kunnen. Deze dag zal de Doortrap-fietstocht starten om 10.30 uur.

Iedereen is welkom, deelname is gratis maar wel op eigen risico. Er is maar één regel, samen uit samen thuis.

Zien we u op 2 oktober om 09.15 uur bij Van Kortenhof Maassluis?
Wij kijken in ieder geval uit naar uw komst.

Nog even alles op een rijtje:
Data: 2, 9, 16 en 23 oktober
Verzamelen: Van Kortenhof Maassluis Heldringstraat 101
Tijden: 9:15-9.30 uur koffie/thee
9.30-12.00 uur fietstocht onder begeleiding van vrijwilligers

U hoeft u niet van tevoren op te geven en kunt per keer kijken of het bij u uitkomt.

Op 16 oktober is er van 9.30-10.30 een informatieuurtje over veilig fietsen bij Van Kortenhof. 


‹ Terug