Winkelmandje

0 Item(s) - Totaal: € 0,00
Inhoud Kassa
 • Gratis verzending vanaf 35,-
  kleding, accessoires & onderdelen

 • 3 Vestigingen
  dus snelle levering
 • Veilig en vertrouwd
  Niet goed = geld terug
 • Contact: 010-2490074
  webshop@vankortenhof.nl

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen. Meld je aan voor de Van Kortenhof nieuwsbrief.
Volg ons ook op: 

LIV
In de vestiging Maassluis, op de eerste verdieping vind je een complete LIV Store. 

Het verhaal van LIV begint met fietsen maar eindigt daar niet mee. Het merk is ontwikkeld om aan de behoefte te voldoen van vrouwen die geÔnteresseerd zijn in een lifestyle die geÔnspireerd is op fietsen. Het maakt niet uit of je al jaren ervaring hebt, een beginner bent of nog nooit op een fiets hebt gezeten. Het is bedoeld om te leren hoe fietsen je kan helpen om gelukkiger, gezonder en avontuurlijker te leven. Waar je ook vandaan komt, waar je ook woont en welke vorm van fietsen je het meest aanspreekt, Liv/giant is speciaal voor jou bedoeld.


De producten die het LiV-merk dragen, vertegenwoordigen een breed scala aan doelen en aspiraties. Sommige zijn ontworpen voor serieuze atleten. Andere maken het makkelijker om fietsen een onderdeel te maken van je drukke leven. Bij sommige staat het stijlaspect voorop, waarbij functionaliteit wordt gekoppeld aan een fraai uiterlijk, op een manier die je doet glimlachen.

Boegbeelden van LIV zijn Marianne Vos, maar ook Femke Heemskerk en Nicolien Sauerbreij

In de LIV store staan een breed scala aan sportieve damesfietsen: race-fietsen, ATB-fietsen, Crosshybride en fitnessbikes. Allemaal speciaal ontworpen voor dames.
Naast fietsen tref je hier ook alles om je outfit compleet te maken. Damesfietsschoenen, broeken, shirts, jacks etc. etc. Maar ook bijpassende accessoires voor ladies only!
Kom eens langs een laat je verwonderen door al dat moois.

Je rijdt al een LIV vanaf 599,- !

***************************************

 15 MAART 2015 : DE EERSTE LIVE LADIES RIDE MAASSLUIS! 

Zondag 15 maart organiseerden Van Kortenhof en LIV de eerste LIV LADIES RIDE Maassluis. Een speciaal programma afgestemd op jou! Voor vrouwen die iets met sportieve fietsen hebben. Van beginners tot gevordenen, iedereen is welkom. 

Alle dames konden meedoen!
Het maakt niet uit of je al jaren ervaring hebt, een beginner bent of nog nooit op een fiets hebt gezeten. De LIV LADIES RIDE is bedoeld om te leren hoe fietsen je kan helpen om gelukkiger, gezonder en avontuurlijker te leven. En gewoon om veel plezier te hebben met meiden onder elkaar op de fiets. 

De middag stond geheel in het teken van gezelligheid, sportiviteit, voedings- en trainingstips en was zeer leerzaam.
Na de ontvangst en een lichte lunch fietsten de dames onder leiding van collumniste Nynke de Jong (oa bekend van DWDD) een mooie tocht van circa 50 km door de regio. 

Bij terugkomst ging deel 2 van het programma van start: Lunch en Relax, waar we naast een late voedzame lunch ook informatie kregen over voeding, training, lifestyle en techniek!

Het was een zeer geslaagde dag. Kijk voor de een fotoverslag op onze facebookpagina!